A ŠTA ĆEMO SA ROĐAKOM?! JE L I ON ZABORAVIO! Pao razvod zbog fotografije na Fejsbuku i najjadnijeg izgovora ikada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 18:48

"A ŠTA ĆEMO SA ROĐAKOM?! JE L' I ON ZABORAVIO!" Pao razvod zbog fotografije na Fejsbuku i "najjadnijeg izgovora ikada"!

"J... se, gledaj me": Uhvatila supruga u preljubi, a on je kao izgovor smislio najgoru laž ikada!

Amerikanka Tilar Pejdž iz Njujorka, nakon skoro dve godine stalnog hvatanja supruga u lažima, konačno je na društvenoj mreži TikTok podelila sa svojim pratiocima najgoru laž koju je čula od njega.

Nakon što je videla fotografiju svog supruga na Fejsbuku, koji je jedne večeri bio u noćnom klubu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nekoliko nepoznatih devojaka, Tilar ga je upitala o čemu se radi i zašto nije nosio venčani prsten te večeri. Međutim,opravdanje koje je smislio bilo je najgore opravdanje koje je ikada čula.

- Pitala sam ga o čemu se radi, a on mi je odgovorio da su prsten s fotografije sklonili fotošopom. Naravno da jesu - ispričala je ona u videu.

Kasnije je, u drugom videu, objasnila je kako tu nije bio kraj njegovom izmotavanju.

- Nakon što se setio da je u braku sa stručnjakinjom za fotošop i kada je shvatio da nijedan fotograf iz noćnih klubova neće gubiti vreme da bi skinuo prsten sa nečijeg prsta, promenio je priču. Tada je rekao da je verovatno skinuo prsten kada je išao da opere ruke te zaboravio da ga vrati. Baš prikladno vreme da zaboraviš da vratiš prsten - rekla je ona.

Dodala je da je na fotografiji iz noćnog kluba bio i njegov rođak, koji je takođe skinuo svoj venčani prsten, te veruje da su tada verovatno odlučili da glume slobodne mladiće.

Tilar je svojom videima skupila preko tri miliona pregleda, a mnogi su ostali zatečeni njenom pričom.

Takođe, nakon dužeg vremena hvatanja muža u lažima, Tilar je podnela zahtev za razvod kada joj je on konačno rekao da je za jednokratnu upotrebu i kada je saznala od više žena da ju je on varao dok su bili zajedno. A onda je nakon svog neslavnog braka, napisala knjigu "J... se, gledaj me: Umorna od traženja gospodina pravog, konačno sam izabrala sebe". Kako kaže, pisanje knjige joj je otvorilo oči, nakon čega je započela život kakav zaslužuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.