Новосадски ноћни базар, 57. по реду, одржаће се 1. марта на Рибљој пијаци

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Feb.2024, 10:18

Новосадски ноћни базар, 57. по реду, одржаће се 1. марта на Рибљој пијаци

Новосађани, 1. марта на Рибљој пијаци ће се одржати 57. Новосадски ноћни базар. Фото: Facebook.com/trg.preduzetnistva Новосадски ноћни базар окупља мале произвођаче, уметнике и креативце и нуди посетиоцима прилику да се у вечерњим часовима опусте и угоде себи, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << купујући неки ручно рађен производ и уживајући у гастрономским специјалитетима.
Биће хране и пића за свачији укус, рукотворина за декоративне и практичне намене, природне козметике, уникатног накита и разних аксесоара. Све из домаће производње, све по квалитету далеко изнад онога што се пазари по супермаркетима.
Дођите да се одлично проведете и да  подржите рад малих домаћих произвођача.
Све измене и информације у вези програма можете пронаћи на сајту организатора.
Ovonedeljna dešavanja u Novom Sadu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосадски ноћни базар, 57. по реду, одржаће се 1. марта на Рибљој пијаци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.