Пројекција шпанског филма „Кутија 507“ у уторак, 26. децембра у КС Свилара

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Dec.2023, 08:28

Пројекција шпанског филма „Кутија 507“ у уторак, 26. децембра у КС Свилара

Пројекција шпанског филма „Кутија 507“ у уторак, 26. децембра у 19.00 часова у КС Свилара. Фото: Facebook.com/svilara Радња филма: Поштен и вредан човек по имену Модесто директор је банке у шпанској регији Коста дел Сол. Једног дана пљачкаши упадају у банку, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обијају сефове, а њега остављају унутра заробљеног.
Сасвим случајно, погледавши садржај кутије број 507, открива да смрт његове ћерке, која се десила пре неколико година, није била несрећан случај.
Од садржаја те кутије такође зависи живот и безбедност бившег корумпираног и неморалног полицајца Рафаела, који ће на сваки могући начин покушати да поврати та документа.
Пројекцију филма Мрежа културних станица организује у сарадњи са Амбасадом Шпаније у Србији и Филозофским факултетом у Новом Саду.
Stručno vođenje kroz izložbu „Staklo“ u sredu, 27. decembra u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пројекција шпанског филма „Кутија 507“ у уторак, 26. децембра у КС Свилара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.