5 stvari koje devojke rade nakon raskida

Izvor: 011vodič.com, 26.Maj.2015, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 stvari koje devojke rade nakon raskida

Dok, na kraju, svi mi idemo dalje, tražeći nove ljubavi, postoji nekoliko stvari koje svaka devojka uradi posle raskida.
Nekoliko vam navodimo u nastavku:
1. Plač
Bilo da je to zbog uspomena, poklona, pesme ili slučajnog izliva emocija, plač će se neminovno desiti. Pokazivanje emocija je prvi korak u procesu ozdravljenja.

2. Facebook vreba vašeg bivšeg
Rasprostranjenost društvenih medija, omogućava najočigledniju i destruktivna stvar koju devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uradi nakon raskida. Čak i nakon brisanja sa liste prijatelja, devojke ne mogu a da u traci za pretragu ne ukucaju ime svog bivšeg. Čitaju statuse i komentare, prate nove fotografije.
3. Devojke prestaju sa depilacijom
Mnoge devojke nakon raskida prestaju sa depilacijom. One na svom licu nemaju nimalo energije, pa se dešava da ostave nausnice, ne depiliraju noge jer kao nova “singl” devojka, ona nema kog da impresionira.

4. Prolazi kroz “drolja” fazu
Ova faza zavisi od devojke do devojke i takođe zavisi koliko je dugo trajala veza. Ali, bez obzira na sve, svaka devojka prolazi kroz ovu fazu na ovaj ili onaj način. Bilo da uzima previše pića ili se druži sa više momaka.
5. Sebe ponovo otkriva kroz samootkrivanje i pokušava nove stvari
Od knjiga samopomoći, filmova koji inspirišu i knjiga za jogu, svaka devojka pokušava da sebe ponovo osmisli. Ovo je veoma važno u razbijanju ciklusa jer ne samo da pomaže da obradimo tugu, već je trenutak gde devojka “nalazi” sebe.

Dok ljubav boli, važno je zapamtiti da vas ljubav i čini jačim.
The post 5 stvari koje devojke rade nakon raskida appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.