Izvor: Domino Magazin, 19.Okt.2022, 13:34

4 saveta za najlepše jesenje fotografije – Kako da postanete samouki profesionalni fotograf telefonom

Fotografija je tokom protekle decenije postala svojevrsni način komunikacije, a zahvaljujući brzom razvoju uređaja sa kamerom koje svi nosimo u džepu mnogi su dobili priliku da postanu i svojevrsni onlajn umetnici čije fotografije gledaju milioni ljudi. Društvene mreže kao što je Instagram i Facebook, a prvenstveno Pinterest su imale značajan uticaj ne samo na naše […] The post 4 saveta za najlepše jesenje fotografije – Kako da postanete samouki profesionalni fotograf telefonom appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Novi način za čuvanje najdražih uspomena na Xiaomi telefonima

Izvor: Domino Magazin, 20.Okt.2022, 11:48

Xiaomi je predstavio novi način za čuvanje rezervnih kopija fotografija i video klipova na mobilnim telefonima koji će olakšati upotrebu svim korisnicima ovog brenda. Korisnici Xiaomi uređaja sa MIUI operativnim sistemom od sada će u sklopu standardne Gallery aplikacije moći da naprave rezervne...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.