Последњи „Фенсерај укуса“ у овој години вечерас на Детелинарској пијаци

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Dec.2023, 08:56

Последњи „Фенсерај укуса“ у овој години вечерас на Детелинарској пијаци

Дођите да подржите „Фенсерају Укуса“ на Детелинарској пијаци вечерас од 18:00 часова. Фото: Facebook.com/fenserajukusa Очекује вас мноштво изврсних укуса домаће хране и пића, као и јединствених рукотворина локалних произвођача.
Циљ одржавања манифестације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је да се на једном месту окупе мали произвођачи, предузетници и уметници из Србије, а акценат је стављен на производе и купце. На овај начин жеља организатора је да представе, како традиционалне тако и иновативне производе, а посетиоцима да пруже сјајну дозу забаве кроз многе садржаје и игре које ће бити организовати за њих.
Дођите да истражите, дегустирате и подржите мале произвођаче. „Фенсерај укуса“ ће се одржати 30. децембра на Детелинарској пијаци, од 18:00 до 23:00.
Ulica koja je od nekadašnje glavne saobraćajnice pretvorena u „slepu ulicu“ (FOTO/VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Последњи „Фенсерај укуса“ у овој години вечерас на Детелинарској пијаци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.