Сајам аутомобилчића на платоу испред СПЕНС-а 3. јуна

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Maj.2023, 07:38

Сајам аутомобилчића на платоу испред СПЕНС-а 3. јуна

Циљ организовања манифестације јесте реализација догађаја који Новом Саду дају ноту забаве и радости, пре свега међу млађом популацијом, као и афирмација колекционарства и програма који су усмерени ка едукацији о безбедности у саобраћају. Фото: PrtSc/Facebook.com Манифестација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је сајамско-фестивалског типа, а чине је излагачки штандови, полигон за вожњу аутомобилчића на даљинско управљање, наградна игра и други пропратни садржаји од интереса за младе.
Манифестацију подржава и један део јавних предузећа са својим специјалним возилима чије су макете играчака омиљене међу најмлађима. Циљна група јесу млади узраста до 15 година, колекционари и љубитељи аутомобилизма.
Koncert „Ritam Evrope!“ premešten u SKCNS Fabriku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сајам аутомобилчића на платоу испред СПЕНС-а 3. јуна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.