Чајанка код Сремца у четвртак, 25. јануара

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jan.2024, 09:08

Чајанка код Сремца у четвртак, 25. јануара

У четвртак, 25. јануара, у 19:00 часова, у Огранку „Стеван Сремац“ (Народних хероја број 5) биће организовано дружење са корисницима, љубитељима књиге и писане речи. Фото: Facebook.com Чајанка ће бити зачињена финим медом, који донира Јован Футошки, библиотечки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << корисник. Посетиоце очекују поклон изненађења.
Биће постављена изложба магнета насталих на сликарским радионицама Друштва за подршку особама са аутизмом Града Новог Сада, а биће доступна и кутија за хуманитарни прилог. На дружењу ће се посетиоцима музички представити библиотекар Огранка, Милан Ћосић.
Koncert „Titeljanima na dar, al’ u Novom Sadu“, 28. januara u KS Barka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чајанка код Сремца у четвртак, 25. јануара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.