„Оперске приче“ вечерас у КС Барка од 19 часова

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Feb.2024, 08:37

„Оперске приче“ вечерас у КС Барка од 19 часова

Дођите да разговарате о ликовима из оперских прича 21. фебруара у 19.00 часова у КС Барка. Овог пута разговараћемо о опери Евгеније Оњегин чувеног руског композитора Петра Илича Чајковског. Фото: Facebook.com/kulturnastanicabarka

Идеја за ”Оперске приче” >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << настала је у сарадњи Српског народног позоришта и Културних станица, са жељом да откријемо лепоту оперске музике, да уронимо у њене чари и да публику заинтересујемо за стваралаштво највећих композитора.

Програм прочиње у 19 часова и траје око сат времена.
Улаз је бесплатан.
Bal u Gradskoj koncertnoj dvorani, 29. februara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Оперске приче“ вечерас у КС Барка од 19 часова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.