Представа за децу „Успавана лепотица“ у Театрилу у недељу, 19. новембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 08:38

Представа за децу „Успавана лепотица“ у Театрилу у недељу, 19. новембра

У зачараном краљевству спавају сви, осим две дворске луде. Они нам причају причу у недељу, 19. новембра од 17:00 часова у Театрилу како су Цар и Царица желели дете, и када су је добили десило се то да је зла вила преварила Ружицу да се убоде на вретено… Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Facebook.com/pozoristance.teatrilo Ово је прича о одрастању, о поверењу и као и све бајке има свој срећан крај. Бајке су одувек биле, и биће ту да нас подсете да су поред добрих и лоши ликови присутни, као што то буде зла вила Грдана.
Порука ове представе је да је у љубави моћ , да уз љубав можемо да победимо све лоше што нам се нађе на путу али да је љубав рецепт уз који се најлепше спава и најлепше сања.
Текст: Цветин Аничић
Адаптација: Ружица Бојовић
Сценографија и лутке: Цветин Аничић
Продукција: Театрило
Играју: Ружица Бојовић и Емилија Милосављевић
Представа траје 35 минута, инамењена је деци старијој од 3 године.
Koncert Tijane Bogićević, 17. novembra u Srpskom narodnom pozorištu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Представа за децу „Успавана лепотица“ у Театрилу у недељу, 19. новембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.