Играоница „Замрзнуто царство“ у недељу, 18. фебруара у Музеју Војводине

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Feb.2024, 08:56

Играоница „Замрзнуто царство“ у недељу, 18. фебруара у Музеју Војводине

Ако сте гледали цртани филм Астерикс и Обеликс, сигурно ће вас занимати како су деца одрастала у Старом Риму? Фото: Facebook.com/MuseumofVojvodina Шта су радили и како су се забављали одрасли, ко су били гладијатори и како су обучавани римски војници, и свакако, ко је носио позлаћене шлемове, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << те како су исти доспели у Музеј Војводине?
Посетићемо радионице стакла у Сирмијуму, а потом и фрозен техником украшавати стаклене тегле. Потребно је донети једну стаклену теглу.
Играоница Замрзнуто царство је намењена деци од 5 до 10 година, одржаће се у недељу, 18. фебруара у 11 сати.
Напомена: Обавезна пријава pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs.
Besplatan program posvećen izložbi „Pomorišac – Vasa Pomorišac“ u Galeriji Matice srpske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Играоница „Замрзнуто царство“ у недељу, 18. фебруара у Музеју Војводине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.