“Музичке мозгалице” 14. јула у Културној станици Свилара

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 07:53

“Музичке мозгалице” 14. јула у Културној станици Свилара

Позивају се малишани из Новог Сада да пробуде своје музичке и интелектуалне вештине на радионици “Музичке мозгалице” која ће бити одржана 14. јула у 18 часова у Културној станици Свилара (Ђорђа Рајковића 6б). Фото: PrtSc/Facebook.com/euipnovisad На једночасовној радионици коју води музичка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << педагошкиња Габриелла Бенак у организиацији ЕУ Инфо Поинт- а Нови Сад, деца узраста од 7 до 12 година имаће прилику да учествују у музичким играма које утичу на развој финих и крупних моторичких функција.
Игре су осмишљење тако да деца развијвају и координцију тела, брзе реакције, одлуке и тимски рад.
Учешће на радионици је бесплатно.
За ове радионице предзнање није неопходно, само добра воља и пријава коју можете пронаћи на овом ЛИНКУ.
„Zeleni bioskop“ od 14. do 21. jula u Poklon zbirci Rajka Mamuzića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак “Музичке мозгалице” 14. јула у Културној станици Свилара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.