Шести „Фенсерај укуса“ у суботу, 13. маја на Детелинарској пијаци

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 07:35

Шести „Фенсерај укуса“ у суботу, 13. маја на Детелинарској пијаци

Шести „Фенсерај укуса“, одржаће се у суботу, 13. маја од 18:00 часова на Детелинарској пијаци, па ћете и овом приликом уживати у најлепшим укусима из Србије, најзанимљивијим рукотворинама и сјајној атмосфери. Фото: PrtSc/Facebook.com/fenserajukusa Манифестација Фенсерај укуса је место окупљања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << љубитеља најлепших и најзанимљивијих укуса домаћих производа од малих и средњих произвођача где се трудимо да очувамо традицију уз народне ношње и музику.
На манифестацији учествују излагачи из Србије, који нашим посетиоцима нуде богат асортиман производа. Осим врхунске хране, пића и рукотворина посетиоци могу да уживају и у сјајном програму.
Novosadski noćni bazar, 5. maja na Ribljoj pijaci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шести „Фенсерај укуса“ у суботу, 13. маја на Детелинарској пијаци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.