Астрономски камп Летенка од 13. до 16. јула на Фрушкој гори

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 08:06

Астрономски камп Летенка од 13. до 16. јула на Фрушкој гори

Астрономски камп Летенка је камп за популаризацију астрономије и сродних наука. Одржава се сваке године средином јула на излетишту Летенка на Фрушкој гори. Фото: PrtSc/Facebook.com/AstronomskiKampLetenka Програм кампа се састоји од низа предавања, демонстрација, презентација, разговора, квиза >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и астрономских осматрачких такмичења.
Гости кампа долазе из целе Србије, али и других европских земаља. Камп је отворен за све оне који желе да нешто науче или да своје знање поделе са другима, без обзира на формално образовање и узраст.
Више информација можете пронаћи на Фејсбук страници организатора.
Najlepši maturski pano i ove godine osmislili đaci Saobraćajne škole “Pinki”(FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Астрономски камп Летенка од 13. до 16. јула на Фрушкој гори се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.