Ферари представио болид за нову сезону у шампионату Ф1 (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Feb.2024, 14:31

Ферари представио болид за нову сезону у шампионату Ф1 (ВИДЕО)

Екипа Ферарија представила је данас нови болид „СФ-24“ са којим ће учествовати у овогодишњем шампионату Формуле 1, преноси Скај спортс. Фото: Facebook/F1 Ферари је прошлу сезону завршио на трећем месту у генералном пласману конструктора са 406 бодова.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> За екипу Ферарија ће и ове сезоне да возе Шарл Леклер из Монака и Шпанац Карлос Саинц. Леклер је прошлу сезону завршио на петом месту у генералном пласману возача са 206 бодова, док је Саинц био седми са 200.
„Ову сезону морамо да почнемо тамо где смо стали на крају прошле сезоне са циљем да се стално усавршавамо у свим областима. Очекује нас најдужа сезона у Ф1. Сви заједно морамо да будемо ефикаснији, као и да доносимо храбре изборе како бисмо постигли најбољи могући резултат на свакој трци“, изјавио је директор Ферарија Фредерик Васер.
Нова сезона у шампионату Ф1 почиње другог марта трком за Велику награду Бахреина.
Selektor Srbije Uroš Bregar saopštio širi spisak rukometašica za dvomeč sa Crnom Gorom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ферари представио болид за нову сезону у шампионату Ф1 (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.