Астон Мартин представио болид за нову сезону у шампионату Ф1 (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Feb.2024, 15:20

Астон Мартин представио болид за нову сезону у шампионату Ф1 (ВИДЕО)

Екипа Астон Мартин представила је данас нови болид „АМР24“ са којим ће учествовати у овогодишњем шампионату Формуле 1, саопштено је на званичном сајту такмичења. Фото: PrtSc/Facebook Астон Мартин је прошле године освојио пето место у генералном пласману конструктора са 280 бодова.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Наш болид ‘АМР23’ имао је прошле године сјајну сезону. Било је веома интензивно током ових неколико месеци по завршетку прошле сезоне. Надамо се да смо довољно урадили, верујемо да ћемо имати конкурентан болид“, изјавио је шеф тима Мајк Крек.

За екипу Астон Мартина возиће Шпанац Фернандо Алонсо и Канађанин Ленс Строл. Алонсо је прошле сезоне освојио четврто место у генералном пласману возача са 206 бодова, док је Строл био десети са 74.
„Зарадићемо сигурно десетинке у односу на прошле године. Видећемо на стази да ли ће то да буде довољно да угрозимо водеће тимове“, рекао је Алонсо.
Нова сезона у шампионату Ф1 почиње другог марта трком за Велику награду Бахреина.
Alonso: Ferari sa Hamiltonom konkurentan za titulu 2025. godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Астон Мартин представио болид за нову сезону у шампионату Ф1 (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.