Ивањички кромпир „лети“ по Новом Саду – Тате Новосађани трећу годину заредом хуманитарно продају кромпир уз бесплатну доставу!

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 14:33

Ивањички кромпир „лети“ по Новом Саду – Тате Новосађани трећу годину заредом хуманитарно продају кромпир уз бесплатну доставу!

„Тате Новосађани“ и трећу годину заредом настављају акцију продаје ивањичког кромпира за Новосађане, а овога пута кромпир долази из газдинства Костић. Фото: PrtSc/Facebook/Tate Novosađani Прва тура кромпира у Нови Сад стиже 12. новембра, а до тада ће се, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чини се, већ распродати. „Заинтересованост за ивањички кромпир је увек велика. Стиже нам по 5 тона у тури, а ево остало је око 2,5 тоне за продају, с тим да од јутрос има још доста поруџбина од јутрос које тек треба да се забележе“, каже нам Мирослав из ове фондације.
Поручивање се обавља у коментарима објаве на њиховој Фејсбук страници, а цена је 80 динара по килограму, тачније 800 динара по једном џаку, како се и продаје, а доставу „Тате Новосађани“ раде потпуно бесплатно.
Кромпир који не буде продат, неће пропасти, већ ће бити дониран организацијама као што су Црвени крст, Дечије село, Оброк за породицу и слично, са којима „Тате Новосађани“ сарађују, а који ће га искористити за припрему хране, рекао нам је Мирослав.
Фондација „Тате Новосађани“ до сада је кроз свој рад прикупила и поделила помоћ у вишемилионској динарској вредности, али помоћ је добродошла и у виду одеће, опреме, и других ствари. „Недано је послат комби за Краљево са стварима за једну мајку са четвороро деце, једна ИТ фирма донирала нам је мониторе које ћемо поклонити“, прича Мирослав набрајајући тренутне акције ове фондације.
Уколико сте, ипак, заинтересовани за ивањички кромпир, кликом на овај лик посетите Фејсбук страницу „Тате Новосађани“ и поручите кромпир за себе, или га донирајте некоме коме је потребнији.
Novi Sad se gradi: Još jedna ulica na Limanu 2 dobija novu kanalizacionu mrežu (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивањички кромпир „лети“ по Новом Саду – Тате Новосађани трећу годину заредом хуманитарно продају кромпир уз бесплатну доставу! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.