Фудбалери Чукаричког вечерас против Ференцвароша почињу такмичење у ЛК

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Sep.2023, 10:08

Фудбалери Чукаричког вечерас против Ференцвароша почињу такмичење у ЛК

Фудбалери Чукаричког гостоваће вечерас екипи Ференцвароша у мечу првог кола групе Ф Лиге конференција. Фото: PrtSc/Facebook/FK Čukarički Фудбалери Чукаричког ће по први пут у историји клуба играти у групној фази једног европског такмичења. Београдски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << клуб је стигао до групне фазе ЛК пошто је елиминисан од Олимпијакоса у плеј-офу за пласман у Лигу Европе.
Тренер фудбалера Ференцвароша Дејан Станковић рекао је да је Чукарички победом над Црвеном звездом претходног викенда послао поруку и његовом тиму. „Гледали смо утакмицу Чукаричког против Звезде, екипа је играла без страха против мог бившег клуба, са јасним циљем и планом. Чукарички је уз мало среће која је веома битна у фудбалу заслужено победио Звезду и тако послао јаку поруку и нама“, рекао је Станковић и додао да одлично познаје Чукарички и верује да клуб са Бановог брда може да оствари добре резултате у Европи.
Тренер фудбалера Чукаричког Игор Матић изјавио је да се за овакве утакмице живи и додао да ће играти храбро против шампиона Мађарске. „Историјска утакмица за нас и то је огроман мотив и играчима и мени. За овакве утакмице се живи. Противник је изузетно јак, петоструки узастопни шампион Мађарске, са одличним тимом и квалитеним играчима, али и ми видимо своју шансу и играћемо храбро и одважно са жељом да остваримо позитиван резултат. Према противнику имамо увек респект, али не и страх, увек ћемо играти са жељом да остваримо добар резултат. Победа против Црвене звезде може да буде модел, али свака утакмица је другачија. Нема еуфорије после те победе, напротив, јесте важна победа против великог клуба, али то не сме да нас завара и заустави на путу ка нашим циљевима“, рекао је Матић.
Утакмица између Ференцвароша и Чукаричког биће одиграна вечерас од 18.45 часова у Будимпешти. У другом мечу првог кола групе Ф ЛК састаће се Генк и Фиорентина.
Natho: Derbi bez navijača Partizana nezamisliv, stadion mora da bude „crno-beo“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Чукаричког вечерас против Ференцвароша почињу такмичење у ЛК се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.