Где можете јести „на кашику“ у Новом Саду? (Други део)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 12:00

Где можете јести „на кашику“ у Новом Саду? (Други део)

Ресторани са куваним јелима све су популарнији вид прехране код Новосађана. Велики број оваквих локала показује да је живот све бржи и да је све мање времена за личну припрему јела  „на кашику“. У првом делу текста поменути су само неки од њих, а у наставку текста следи остатак.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> 1. Кујница Фото: PrtSc/Facebook/Kujnica Овај ресторан налази се на Рибљој пијаци, на углу Шумадијске и Даничићеве улице. Веома је популаран и често се у њему да приметити гужва. Иако праве бројне домаће специјалитете, ипак она најтраженија су јела са месом. Мени је из дана у дан другачији, а цене су приступачне.
Радно време:
понедељак –петак од 11.00 до 18.00 часова викенд нерадан 2. Ресторан Драгон Ресторан Драгон је доста познат локал домаће хране који се налази у близини СПЕНС-а. Адреса на којој се налази је Димитрија Туцовића 3. Овај локал домаће хране истиче се по веома ниским ценама, великим порцијама, али укусним јелима. Домаћа јела од пасуља, гулаша, лазања али и меса припреманог на разне начине привлачи и дан данас велики број људи.
Фото: PrtSc/Facebook/Restoran Dragon Радно време:
понедељак –петак од 11.00 до 18.00 часова викенд нерадан 3. Ресторан Дедина Тајна Ресторан Дедина Тајна је добро познат ресторан домаће кухиње у Новом Саду. Одише традиционалним и домаћинским ентеријером, а локал је добро познат у крају у коме се налази. Специјалитет кухиње су меса на роштиљу, али и друга домаћа јела попут домаће супе и разних чорби-
Фото: PrtSc/Facebook/Dedina Tajna Адреса на којој се налази овај ресторан је Париске комуне 22.
Радно време:
понедељак – четвртак од 7.00 до 23.00 часа петак – субота од 7.00 до 00.00 часова недеља од 8.00 до 22.00 часа 4. СПОТ СПОТ је ресторан са домаћом кухињом који посебну пажњу придаје својим јелима. Редован дневни мени који се мења из дана у дан доноси велики број јела на кашику, од потажа дана, до чорби, лазања, батака, рижота, пилетине са млинцима…
Ресторан се посебно истиче по пријатној услузи.
Фото: PrtSc/Instagram/spothranazadusu Ресторан СПОТ налази се на адреси Лазе Костића 5 у Новом Саду.
Радно време:
понедељак – петак од 7.30 до 17.00 часова субота и недеља – нерадни дани 5. Кухињица 021 Кухињица 021 је један од ресторана са домаћом кухињом који многи воле. Спремни на новине у припреми јела, али се ипак највише држе старих рецептура. Веома су популарна кухиња, а у њиховом менију налази се разна јела, од шницли, потажа, до пуњених тиквица, батака и другог меса.
Фото: PrtSc/Facebook/Kuhinjica 021 Овај ресторан налази се на адреси Приморска 10 у Новом Саду.
Радно време:
понедељак – субота од 10 до 17 часова недеља – нерадан дан 6. Ресторан Тозин Сокак Ресторан Тозин Сокак је један од ресторана са домаћом кухињом код којег се осећате као да сте били код куће. Јела су углавном она која би се спремала и у кућном издању. Најпопуларнији оброци са понуде ресторана су свакако домаћа супа, поховано месо, мусака и друго.
Фото: PrtSc/Instagram/restorantozinsokak Ресторан Тозин Сокак налази се на адреси Тодора Тозе Јовановића 11 у Новом Саду.
Радно време:
понедељак – субота од 10.00 до 16.00 часова недеља – нерадан дан 7. Стевча Експрес Стевча Експрес је модерни ресторан са домаћом кухињом. Овај ресторан се посебно истиче од других по свом ентеријеру који је веома модеран и стилизован. Поред тога, добра јела са великим порцијама су привукле многе Новосађане да овде често обедују. Стевча Експрес има сваког дана дневни мени са понудом праве домаће хране, попут домаће супе, пире кромпира, похованог меса, пасуља, итд.
Фото: PrtSc/Stevča Ekspres Ресторан се налази на адреси Максима Горког 17 а у Новом Саду.
Радно време:
понедељак – петак од 8.00 до 18.00 часова субота од 9.00 до 17.00 часова недеља – нерадан дан 8. Штранд Експрес Штранд Експрес је још један брзи ресторан са куваним јелима. Овај ресторан доноси велики избор куваних јела, који су чак спремни и за доставу на вашу кућну адресу. Разна јела попут сарми, меса, пуњених паприка су редовна на дневном менију, а муштерије које га посећују су веома задовољне квалитетом спремљене хране.
Фото: PrtSc/Facebook/Strand Expres Штранд Експрес налази се у Новом Саду на адреси Војвођанских бригада 20.
Радно време:
понедељак од 8.00 до 20.00 часова уторак – четвртак од 8.00 до 18.00 часова петак од 8.00 до 17.00 часова субота од 8.00 до 16.00 часова недеља – нерадан дан 9. Лазина кујна Лазина кујна је један од ресторана са домаћим јелима који такође има своју дневну понуду. Дневна понуда разликује се из дана у дан, али је свако јело спремљено на домаћински начин. Порције су довољно велике, укусне и изгледају као да су управо изашле из бакине кухиње.
Фото: PrtSc/Facebook/Lazina kujna Ресторан се налази на адреси Хаџи Рувимова 56 у Новом Саду.
Радно време:
понедељак – петак од 11.00 до 16.00 часова субота од 11.00 до 15.00 часова недеља – нерадан дан Gde možete jesti „na kašiku“ u Novom Sadu? (Prvi deo)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Где можете јести „на кашику“ у Новом Саду? (Други део) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.