Фестивал вина „Интерфест“ стиже у наш град

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jun.2023, 07:25

Фестивал вина „Интерфест“ стиже у наш град

Јубиларни 20. Међународни фестивал вина – Интерфест, одржаће се на Тргу слободе од 15. до 17. јуна. Фото: PrtSc/Facebook.com Манифестација која промовише винску културу и винске производе са територије Србије и Војводине, обухватиће не само излагање и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дегустацију вина, већ и стручна предавања и промоције из области производње вина, едукативна предавања за посетиоце, као и културно-забавни програм.
На фестивалу ове године, винољупци могу да очекују више од 100 излагача, као и преко 500 различитих винских етикета, како препознатљивих и опробаних, тако и нових издања.
Традиционално, овај фестивал промовише породичне винарије које негују печат поднебља и винограда своје регије, али и винарије које су кроз ово време успеле да израсту у велика и препознатљива имена на нашој и европској сцени. Поред вина, представиће се и дестилерије из Србије, као и произвођачи других жестоких пића и ликера. Квалитетна пића, пратиће и укусни залогаји, пре свега различити сиреви, сувомеснати производи, али и познати војвођански колачи и пецива.
Организатори најављују и свечано отварање на Тргу слободе, уз још понеко изненађење.
Детаљан програм и сатница 20. Међународног фестивала Интерфест можете погледати на Фејсбук страници организатора.
Радно време фестивала је сва три дана од 18:00 до 24:00 сата, улаз је слободан, а чаше и ваучере за дегустацију посетиоци могу купити на капији на улазу у фестивал (од Катедрале).
Концерт „Расположења“ у КС Свилара, 19. јун

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фестивал вина „Интерфест“ стиже у наш град се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.