„Вожњица“ за Светски дан бицикла

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jun.2023, 07:50

„Вожњица“ за Светски дан бицикла

Придружите се прослави Светског дана бицикла! У суботу 3. јуна цео свет слави бициклирање и бицикл јер смо због наших двоточкаша здравији, богатији, срећнији, а уз то и пазимо на нашу околину! Фото: Facebook.com Светски дан бицикла ће бити прослављен заједничком „Вожњицом“ кроз >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Нови Сад, а онда ће сви учесници уживати у едукативним и забавним радионицама како би научили важне вештине за вожњу бицикла на сигуран начин.
Тема „Вожњице“ је безбедност деце у саобраћају, тако да ћемо заједно да учимо која су то правила саобраћаја која би сваки бициклиста требало да зна, како да се припремимо за безбедну вожњу и како да се понашамо на раскрсницама. Окупљање се у 11:00 часова у Лиманском парку, одакле креће „Вожњица“ кроз Нови Сад.
Са бициклирањем се завршава на Спенсу где вас очекују поклончићи, аниматори, едукатори и весеље!
Dragan Marinković Maca nastupa“ u Big šoping centru 4. juna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Вожњица“ за Светски дан бицикла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.