Паркинг школе у Маглићу препун бициклова којим ђаци долазе на наставу – фотографије сведоче да има наде(ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 11:01

Паркинг школе у Маглићу препун бициклова којим ђаци долазе на наставу – фотографије сведоче да има наде(ФОТО)

Иако се у последње време школа све више помињу у медијима са негативном конотацијом и запитаношћу шта се дешава са нашом омладином, призор из Основне школе “Жарко Зрењанин” из Маглића успео је да демантује сваку лошу помисао. Фото: Facebook/Новосадска >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бициклистичка иницијатива Новосадска бициклистичка иницијатива објавила је фотографије на којима се види школско двориште препуно двоточкаша којим ђаци долазе на наставу.
Фото: Facebook/Новосадска бициклистичка иницијатива “ Иако у Маглићу нема бициклистичких стаза, очигледно је да постоји култура одласка у школу бициклом. Браво за Маглић и апелујемо на родитеље да ставе деци светла на њихове двоточкаше (бело напред, назад црвено)“ – истакли су из Новосадске бициклистичке иницијативе.
Putevi Srbije: Izmene režima saobraćaja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Паркинг школе у Маглићу препун бициклова којим ђаци долазе на наставу – фотографије сведоче да има наде(ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.