Промоција збирке песама за децу „На врх дима из димњака“ у Театрилу

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 07:44

Промоција збирке песама за децу „На врх дима из димњака“ у Театрилу

Промоција књиге поезије за децу „Наврх дима из димњака“ (Пчелица, 2022), песника Душка Домановића, биће одржана у четвртак, 11. маја у 18:00 часова у новосадском Дечјем позоришту „Театрило“. Фото: PrtSc/Facebook.com/pozoristance.teatrilo
Душко Домановић до сада >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је објавио неколико књига поезије и кратких прича за одрасле, а за децу је, поред поменуте „Наврх дима из димњака“, објавио и књигу поезије „Песме за нај-велике“, као и драму „Аждозмајска љубав“.
Поменуте књиге су се нашле у свим најужим изборима у Србији за најбоља књижевна остварења за децу и младе, а његова претходна књига „Песме за нај-велике“ овенчана је наградом „Станко Ракита“ коју додељује Бањалучка подружница Удружења књижевника Републике Српске за најбољу књигу у поменутој категорији објављену на српском језику у минулој години.
Приликом промоције, Домановићеве стихове из актуелне и претходне збирке читаће мали глумци и глумице из Дечјег позоришта „Театрило“, као и сам аутор.
Почетак промоције је заказан за 18 сати, а позориште „Театрило“, које је организатор догађаја, налази се у улици Миколе Кочиша 15.
Напомена: Пријаве обавезне због резервације места. Улаз слободан.
Premijera predstave za decu „Koralina“ u Pozorištu mladih

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промоција збирке песама за децу „На врх дима из димњака“ у Театрилу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.