Аутомобилиста Милован Веснић четврти на трци шампионата Европе у Шпанији

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Maj.2023, 18:01

Аутомобилиста Милован Веснић четврти на трци шампионата Европе у Шпанији

Српски аутомобилиста Милован Веснић освојио је четврто место на трци шампионата Европе на брдским стазама на стази Субида Ал Фито у Шпанији. Фото: Facebook/Milovan Mikica Vesnić – Vesnic racing team Веснића се само три десетинке делиле од новог подијума, али се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и овим пласманом учврстио на трећој позицији у групи.
“У Шпанију смо дошли одмах након викенда у Аустрији и како сам први пут овде искрено сам се изненадио стазом која више приличи рели тркама него брдским. Одмах ми је било јасно да са “аудијем” овде немам шта да тражим јер мој аутомобил “не воли” споре стазе ни на кружним стазама, а на брду је тотално хендикепиран. Када на то додамо чињеницу да нисмо добили обећане нове пнеуматике и да смо морали да радимо са оним што нам је остало из Аустрије, јасно је да морам бити задовољан постигнутим. Још једна нова стаза је иза мене, сезона је дуга и сваки бод је битан”, изјавио је Веснић.
Сезона се наставља за две недеље у Португалији.
Groningen ispao iz holandske elite posle 25 godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Аутомобилиста Милован Веснић четврти на трци шампионата Европе у Шпанији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.