Младост везала други тријумф у низу, опстанак у Супер лиги опипљив

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 09:25

Младост везала други тријумф у низу, опстанак у Супер лиги опипљив

Фудбалери новосадске Младости ГАТ тријумфовали су јуче против Колубаре у мечу другог кола доигравања Супер лиге Србије и тако повећали своје шансе за опстанак. Фото: PrtSc/Facebook/Mladost GAT Изабраници Ненада Лалатовића на „Карађорђу“ су славили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << резултатом 1:0, а једини гол постигао је Новица Максимовић са беле тачке у 31. минуту.
После 32 одигране утакмице Младост на 14. месту има 26 бодова, исто колико и Младост из Лучана са утакмицом мање, а више од суботичког Спартака и Радника из Сурдулице, који такође нису играли. Колубара је, са друге стране, прва у другој групи доигравања са 37 бодова и њихов опстанак у лиги је практично осигуран.
У наредном мечу новосадска Младост гостује у Ивањици где ће играти против Јавора.
Odbojkaši Partizana novi šampioni Srbije, Milija Mrdak MVP finala plej-ofa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Младост везала други тријумф у низу, опстанак у Супер лиги опипљив се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.