Ко ће бити нови тренер Челсија: четири кандидата у ужем избору

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Apr.2023, 20:22

Ко ће бити нови тренер Челсија: четири кандидата у ужем избору

Челсијева потрага за новим шефом струке довела је до тога да су свој ужи избор сузили на четири кандидата, а то су Јулијан Нагелсман, Маурисијо Покетино, Винсент Компани и још један кандидат, чије име је за сада непознато јавности. Фото: PrtSc/Facebook/Chelsea >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Football Club Након што је Грејем Потер недавно добио отказ, на место тренера дошао је Френк Лампард. Који ће ту улогу вршити до краја сезоне.
Челси је тренутно у потрази за човеком који ће наследити Лампарда. Састанци су у току са више кандидата и тренутно нема фаворита.
Компани је успео да доведе Барнли до промоције из Чемпионшипа у Премијер лигу у својој првој сезони на Турф Муру. Бивши фудбалер Манчестер ситија такође се доводи у везу са упражњеним местом у Тотенхему, који је прошлог месеца отпустио Антонија Контеа.
Челси се још у септембру распитивао о доступности Маурисија Покетина. Када је место на клупи „плаваца” било упражњено због отказа Томаса Тухела. Како преноси Скајспорт, Покетино ће проценити своје опције на лето. Овај 51-годишњак је без посла од растанка са ПСЖ-ом у јулу 2022.
Бивши шеф Бајерна из Минхена, РБ Лајпцига и Хофенхајма Јулијан Нагелсман први пут се срео са званичницима Челсија прошле недеље. Иако су разговори са Нагелсманом били позитивни, клуб је од тада наставио потрагу за новим менаџером.
Челси ће издвојити неко време пре него што именује сталног Потеровог наследника.
Иако се Челси у претходним недељама доводио у везу са Луисом Енрикеом, његово име није на листи. Име четвртог кандидата још није објављено, али, како преносе британски медији, представници лондонског клуба га изузетно поштују.
Ten Hag: Imamo problem i ne smemo da bežimo od njega

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ко ће бити нови тренер Челсија: четири кандидата у ужем избору се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.