Кошаркашки клуб Будућност позвао на фер навијање у мечу против Партизана

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 17:01

Кошаркашки клуб Будућност позвао на фер навијање у мечу против Партизана

Кошаркаши клуб Будућност позвао је навијаче да фер и спортски навијају сутра у Подгорици, на мечу АБА лиге са Партизаном. Фото: PrtSc/Facebook/KK Budućnost VOLI „Будућност позива све навијаче, који нас верно бодре, да у мечу против Партизана не буде вређања >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гостујуће екипе и њихових породица. АБА лига строго забрањује вређање на националној, верској, расној и полној основи и због кршења правила ће уследити пражњење дела трибина или комплетне дворане“, саопштила је Будућност.
„Молимо вас да навијање буде фер, спортско и коректно јер само таквим навијањем дајете ветар у леђа нашим играчима и екипи. Клуб моли све навијаче да дођу што раније на утакмицу како би се избегле гужве на улазима због детаљних провера приликом уласка. У дворану је строго забрањено уношење ситних предмета, упаљача, амбалаже, пића и пиротехнике. Такође, молимо вас да поштујете нумерацију седишта због избегавања гужви на секторима“, стоји у саопштењу подгоричког клуба.
Obradović: Svesni smo značaja utakmice protiv Budućnosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашки клуб Будућност позвао на фер навијање у мечу против Партизана се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.