Мијовић: Желимо пуну „Морачу“ против Партизана, испред нас је огроман изазов

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Apr.2023, 17:33

Мијовић: Желимо пуну „Морачу“ против Партизана, испред нас је огроман изазов

Тренер кошаркаша Будућности Петар Мијовић изјавио је данас да жели да се подгорички клуб прикаже у што бољем светлу против Партизана у регионалној АБА лиги. Фото: PrtSc/Facebook/KK Budućnost VOLI Будућност ће у петак од 19 сати у Подгорици дочекати Партизан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у заосталом мечу 22. кола АБА лиге. Мијовић је пре неколико дана преузео екипу Будућности, пошто је Владимир Јовановић добио отказ.
„Дочекујемо изузетног противника, екипу коју су евролигаши желели да избегну у четвртфиналу. Испред нас је огроман изазов без обзира што утакмица нема такмичарски значај, али мотива неће недостајати и желимо да се прикажемо у што бољем светлу“, рекао је Мијовић, преноси званични сајт клуба.
Партизан је први на табели АБА лиге са 23 победе и два пораза, док је Будућност трећа са скором 18/7. „Моја нека жеља је и да неку слику из ‘Мораче’ покушамо да променимо, да против Партизана покушамо да заслужимо да се људи који воле овај клуб врате на трибине. Желимо у петак да видимо пуну Морачу. Желимо и да заслужимо да сви они дођу и против Меге у плеј-офу. Они не долазе због имена противника, већ због начина на који се ми представимо и стварно један од циљева је и да ‘Морача’ буде пуна“, признао је тренер Будућности.
Мијовић је навео циљеве Будућности до краја сезоне.
„Циљ до краја сезоне императивно је да се прође Мега у четвртфиналу плеј-офа АБА лиге, а у полуфиналу, као и у петак, да покушамо да што скупље да продамо кожу, посебно пред нашим навијачима. Уз то и да освојимо домаће првенство“, рекао је Мијовић.
Он је признао да његов клуб неће имати лак задатак до краја сезоне.
„Сигурно да имена наших ривала, посебно првог у петак довољно говоре, али надам се да ћемо бити спремни да се превасходно боримо и да из тога, али и из максималне енергије, фокуса и концентрације направимо што бољу концентрацију. Ниједан тренутак преузимања клуба није лак. Промена тренера сама по себи краткорочно понекад донесе позитивне реакције и енергију“, истакао је Мијовић.
Marina Maljković: Ponosna na uspeh sa Fenerbahčeom, Srbiji nedostaje jaka liga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мијовић: Желимо пуну „Морачу“ против Партизана, испред нас је огроман изазов се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.