Ауто плацеви у Новом Саду: Која улица има највећу понуду половних аутомобила?

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Apr.2023, 12:01

Ауто плацеви у Новом Саду: Која улица има највећу понуду половних аутомобила?

Потреба за новим аутомобилом је данас све чешћа, у време када је готово немогуће живети без кола. Грађани се обично одлучују за половне аутомобиле, јер се куповина директно из фабрике данас сматра луксузом. Где се данас у Новом Саду могу купити половни аутомобили. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Facebook/Auto centar Caruso Сви потенцијални купци аутомобила су барем једном путем сајта polovniautomobili.com тражили возило које одговара њиховим потребама. Међутим, гледање у слике возила на сајту, није исто као прегледати возило уживо. Иако постоје многи оглашивачи на овом сајту који нису регистровани продавци возила, већина половних аутомобила ипак заврши на неким од аутоплацева.
У овом тексту ћемо навести неколико аутоплацева у Новом Саду, које можете посетити, уколико сте у процесу куповања аутомобила. Тамо од продаваца можете сазнати информације о возилу, распитати се за цену, детаљно прегледати али и провозати модел који вам се допада.
На Новосадском путу који води ка Футогу, постоји неколицина ауто плацева који су у непосредној близини једни од других. Представићемо вам 4 највећа ауто плаца у овој улици, па у складу са вашим потребама можете одлучити који ћете посетити. Уколико не будете задовољни са понудом на једном од њих, увек можете прећи улицу или прошетати до једног од суседних ауто плацева.
Ауто центар „Caruso“ На адреси Новосадски пут 127, у ауто центру „Caruso“ можете купити половне аутомобиле новије генерације (најстарији модел 2016. годиште). Такође пружају услуге регистрације, осигурања, транспорт возила, утискивање бројева шасије и мотора. Такође у склопу ауто центра постоји и вулканизерски сервис.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Caruso Centar (@caruso.rs)


Радним даном послују од 8 до 17 часова, док су суботом отворени од 8-14ч.
 „NS Cars“ Налазе се на Новосадском путу 156 и продају половна возила са сервисном историјом из овлашћених сервиса. Обично продају возила новије генерације, али имају и неколико „олдскул“ модела, попут Поршеа 944 тарга из 1985. године.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by nscars (@_ns_cars)


Нуде куповину наших возила на лизинг и кредит преко пословних банака и пружају помоћ приликом регистрације возила,техничком прегледу и издавању пробних таблица.
Радним данима можете посетити овај плац од 9-17ч, док суботом раде до 13 часова.
„Best Auto“ Ауто плац „Best Auto“ се од 2018. године налази на Новосадском путу 109, али већ 18 година послују у овој улици, са тим да се плац пре 6 година налзио прекопута данашњег.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by BEST AUTO (@best_auto_ns)


Имају заиста широку понуду аутомобила старих до 15 година. Возила из понуде су углавном увежена из Италије, Немачке и Швајцарске.
Од понедељка до петка раде од 8 и 30 до 16 часова, док суботом послују од 9 до 14 часова.
„JP Company“ На адреси Новосадски пут 184 налази се ауто плац „JP Company“. Ова фирма је основана 2002. године у Новом Саду, а у понуди имају половне аутомобиле годишта од 2016-2020, а возила увозе из Француске, Немачке и Белгије.
Фото: polovniautomobili.com Сва возила поседују потврду агенције за безбедност саобраћаја, а баве се и издавањем пробних таблица као и комплетном регистрацијом возила.
Из фирме тврде да су сва возила са  ЕУРО 4, ЕУРО 5 или ЕУРО 6 стандардом, нехаварисана, у одличном техничком и механичком стању са стварном километражом и сервисним историјама.
Такође поседују и „Rent-a-car“ агенцију на истој адреси, са понуди аутомобили последње генерације.
Радно време овог плаца је од 9-16ч сваким даном осим недеље.
Nesvakidašnji „novosadski“ polovnjaci na prodaju – koji imaju frižider, a koji 900 konjskih snaga? (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ауто плацеви у Новом Саду: Која улица има највећу понуду половних аутомобила? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.