Панков и Поповић на позајмици у Чукаричком до краја сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Feb.2023, 19:01

Панков и Поповић на позајмици у Чукаричком до краја сезоне

Голман Црвене звезде Зоран Поповић и одбрамбени фудбалер „црвено-белих“ Радован Панков играће до краја сезоне на позајмици у Чукаричком, саопштио је клуб са Бановог брда. Фото: PrtSc/Facebook/FK Crvena zvezda „Циљ је да се са Чукаричким домогнемо трећег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << места и да будемо сигурни за Европу. Панков и ја смо дошли да помогнемо колико можемо, бићемо у служби стручног штаба, да добро радимо, да се наметнемо и да се боримо за место у стартној постави“, рекао је Поповић за званични сајт Чукаричког.
Панков је истакао да је план освајање трећег места у Супер лиги Србије. „Желим да са Чукаричким будемо најмање трећи и да стигнемо у финале Купа Србије. Кад се појавила опција да ће овај клуб жели, искрено оберучке сам прихватио. Можда то јавност и не зна, али у међувремену сам одбио и једну добру понуду из иностранства, да бих остао овде. У мом новом клубу су људи којима верујем, а у овом тренутку донео сам најбољу одлуку за мене и моју каријеру. Био сам повређен, нисам имао много минута у претходних шест месеци, али сам сада максимално спреман“, рекао је Панков.
Он се осврнуо и на период у Црвеној звезди.
„Провео сам прелепе три и по године у Црвеној звезди, имам преко стотину наступа за клуб, освајане су титуле, купови, играна је Европа са великим успехом. Заиста, не могу нити једну негативну ствар да издвојим. Сви знају да сам велики навијач Звезде, у Србију сам се вратио баш због тога да бих заиграо за тај клуб. Сада је дошло до момента кад су на реду неке друге ствари“, закључио је Панков.
Чукарички се тренутно налази на четвртом месту на табели Супер лиге Србије са 38 бодова.
Španski mediji: Haland želi da napusti Mančester siti zbog sukoba sa Gvardiolom?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Панков и Поповић на позајмици у Чукаричком до краја сезоне се појављује прво на Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.