Селектор Србије Душан Вемић објавио списак тенисерки за Били Џин Кинг куп

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 14:51

Селектор Србије Душан Вемић објавио списак тенисерки за Били Џин Кинг куп

Селектор женске тениске репрезентације Србије Душан Вемић објавио је списак од пет играчица за састав националног тима, који ће кроз Прву групу Евро-афричке зоне покушати да избори пласман у плеј-оф за попуну Светске групе Били Џин Кинг купа, саопштио је данас ТСС. Фото: Facebook/TSS На >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << списку се налазе Лола Радивојевић, Миа Ристић, Елена Миловановић, Александра Крунић и Нина Стојановић.
Поред Србије на турниру Прве групе Евро-афричке зоне Били Џин Кинг купа у португалском Оејресу од осмог до 13. априла играће Аустрија, Бугарска, Данска, Грчка, Мађарска, Летонија, Холандија, Норвешка, Шведска, Турска и домаћин Португалија.
На турниру у Португалији ће учествовати 12 репрезентација, које ће бити подељене у три групе са по четири селекције. Састав група биће познат седмог априла у Оејресу
„Играће се у три групе, по раунд-робин систему, а све првопласиране репрезентације директно ће се пласирати у плеј-оф за попуну Светске групе. Три другопласиране екипе играће по раунд-робин систему за преостало, четврто место у плеј-офу. Трећепласирани и четвртопласирани тимови разиграваће по истом систему за пласман. Две последњепласиране екипе испашће у Другу групу Евро-афричке зоне“, саопштено је из ТСС.
Fudbalski savez Kameruna suspendovao 62 fudbalera zbog lažiranja godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Селектор Србије Душан Вемић објавио списак тенисерки за Били Џин Кинг куп се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.