У Културној станици Свилара свечано обележавање почетка сарадње са Матицом српском

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Mar.2024, 08:25

У Културној станици Свилара свечано обележавање почетка сарадње са Матицом српском

У Културној станици Свилара у уторак, 5. марта у 19:00 часова биће свечано обележен почетак сарадње Матице српске и Мреже културних станица КЦНС кроз пројекат „Матица српска: у сусрет публици“. Фото: Facebook.com Поводом значајног јубилеја 200 година >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од Летописа Матице српске – најстаријег живог књижевног часописа у Европи и свету који у континуитету излази од 1824. године, о овој теми говориће председник Матице проф. др Драган Станић, секретар др Милан Мицић и управник Библиотеке Матице српске Селимир Радуловић.
Овом приликом присутнима ће се обратити и члан Градског већа задужен за културу Далибор Рожић. Ово ће бити први у низу тематских догађаја ове године којима ће се Матица спрска обратити публици културних станица кроз обраду тема прилагођених контексту сваке културне станице радећи тиме, у сарадњи са Мрежом културних станица на обогаћењу културног садржаја у Граду разноврсним програмом у складу са интересовањем публике.
Predavanje „Konzervacija predmeta od stakla“ u sredu u Muzeju Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Културној станици Свилара свечано обележавање почетка сарадње са Матицом српском се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.