Одлична екипа сутра наступа у Герила бару! Не смете пропустити „Војвођанско вече“!

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Feb.2024, 08:45

Одлична екипа сутра наступа у Герила бару! Не смете пропустити „Војвођанско вече“!

Као и сваког месеца, и у фебруару у Герила Бар-у Војвођанско вече stand up комедије. Фото: Facebook.com/komedija.ns У среду, 28. фебруара од 20:30 часова, имаћете прилику да слушате екипу са којом ћете се смејати до суза.
Екипа стандардна: Жарко Медар Цуба, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Небојша Грујић и Душан Варничић.
За оне који не знају тројац Душан Варничић Небојша Грујић и Жарко Медар-Цуба су и основали организацију комедија Нови Сад. Војвођанин, Босанац и Србијанац. И овога пута чућете интересантне приче о детињству, филмовима, домаћој музици, некрофилији, Војводини, Србији и многе друге.
Цена улазнице 800 динара. Можете их купити у Герила бару, а за резервације столова позвати број 064 26 96 081.
Premijera predstave „Dogodine u isto vreme“ 4. marta u svečanoj sali NIS-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одлична екипа сутра наступа у Герила бару! Не смете пропустити „Војвођанско вече“! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.