Кинеска компанија Леново представила прототип лаптопа са прозирним екраном

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Feb.2024, 13:19

Кинеска компанија Леново представила прототип лаптопа са прозирним екраном

Кинески технолошки гигант Леново представио је данас на Светском конгресу мобилне технологије (MWC) у Барселони прототип новог лаптопа са прозирним екраном. Фото: PrtsSc/Facebook/Lenovo Лаптоп има такозвани „трекпед“ (trackpad) са тастатуром која је осетљива на додир и оловку за цртању >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << или навигацију, преноси Си-Ен-Би-Си (ЦНБЦ).
Компанија је приказала могућности лаптопа тиме што је ставила вештачки сунцокрет иза екрана, а камера која је уграђена у уређај је успела да идентификује објекат као сунцокрет и пружи информације о њему користећи технологију вештачке интелигенције (АИ). Фото: Танјуг/Jeff Bottari/AP Images for Intel Нови лаптоп би према представнику Ленова могао да се употреби и приликом пројектовања.
Ако архитекта планира проширење куће, може да види објекат кроз екран и да искористи оловку за цртање свог дизајна. Светски конгрес мобилне технологије у Барселони се одржава од 26. до 29. фебруара и представља један од највећих самита ове врсте на свету, наводи се на веб страници MWC.
Četvrtina zaposlenih na odmoru misli o poslu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кинеска компанија Леново представила прототип лаптопа са прозирним екраном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Lenovo

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.