Оперске приче у КС Свилара и у фебруару

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 08:03

Оперске приче у КС Свилара и у фебруару

Позивамо вас у понедељак, 19. фебруара на нове „Оперске приче“ у Културној станици Свилара. Фото: Facebook.com Овог пута разговараћемо о опери „Евгеније Оњегин“ чувеног руског композитора Петра Илича Чајковског. Програм прочиње у 19 часова и траје >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << око сат времена.
Улаз је бесплатан!
Идеја за ”Оперске приче” настала је у сарадњи Српског народног позоришта и Културних станица, са жељом да откријемо лепоту оперске музике, да уронимо у њене чари и да публику заинтересујемо за стваралаштво највећих композитора.
U Galeriji Matice srpske otvorena izložba Pomorišac – Vasa Pomorišac povodom Dana državnosti! Vesić: Mi pokušavamo da sačuvamo i vratimo deo našeg umetničkog blaga koje je nažalost po čitavom svetu rasuto (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Оперске приче у КС Свилара и у фебруару се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.