Од фебруара свака среда на СПЕНС-у биће „Бајковита Среда“!

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jan.2024, 08:41

Од фебруара свака среда на СПЕНС-у биће „Бајковита Среда“!

У оквиру пројекта „Спенс живи“ креће реализација дечијег програма „Бајковита Среда“ у оквиру којег ће се најмлађој новосадској публици представити водећа дечија позоришта, која ће представе изводити на СПЕНС-у у Кадици, средом од 18:00 до 19:00 часова. Фото: Facebook.com Бајковита >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Среда почиње прве среде у фебруару, 07.02.2024.године у 18 часова.
Програми ће се одвијати током фебруара, марта, априла, маја и јуна месеца 2024.године. (са изузетком среда које падају на дане празника, нпр. 01.05.2024)
Позивамо вас да дођете да се дружите и уживате у лепим и занимљивим представама.
Улаз је наравно, бесплатан.
Del Arno bend stiže u Dom kulture u četvrtak, 8. februara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од фебруара свака среда на СПЕНС-у биће „Бајковита Среда“! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.