Тринкијери: Једног дана рећи ћу деци да сам био тренер Партизана и Жалгириса

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jan.2024, 09:11

Тринкијери: Једног дана рећи ћу деци да сам био тренер Партизана и Жалгириса

Нови тренер кошаркаша Жалгириса Андреа Тринкијери изјавио је на првој конференцији за медије од доласка у литвански клуб да жели да својој деци једног дана каже да је био тренер Партизана и литванског клуба. Фото: PrtSc/Facebook/BC Bayern Basketball Италијан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је прошле недеље постављен за новог тренера клуба из Каунаса уместо Казиса Максвитиса.
„Верујем да је Казис дао много овој организацији. Верујем да је унео вредности у овај тим и то могу да осетим и изван и током тренинга. Уверен сам да ће имати сјајан период са националним тимом“, истакао је Тринкијери.
„Желим му све најбоље“, додао је Италијан.
„Овде сам са једним циљем – да помогнем овом тиму да игра боље. Веома сам мотивисан јер сам тренер тима у земљи где је кошарка религија. Једног дана желим да кажем својој деци да сам био тренер Партизана и Жалгириса“, изјавио је Тринкијери.
Jasikevičijus: Zvezda ima definisan tim, očekujem težak meč

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тринкијери: Једног дана рећи ћу деци да сам био тренер Партизана и Жалгириса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.