Осам повређених од великих таласа у Калифорнији, затворене плаже и луке (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 09:58

Осам повређених од великих таласа у Калифорнији, затворене плаже и луке (ВИДЕО)

У калифорнијском граду Вентури осам особа је повређено док су посматрали како се булдожерима граде пешчани насипи, како би се заштитиле куће на обали услед великих таласа који су погодили обалу Калифроније. Фото: PrtSc/Facebook/venturacountyfire Осам особа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је повређено када се велики талас обрушио на њих и повукао их у воду у области Пиерпонт у граду Вентура, саопштиле су власти, преноси АП.
Снимак тренутка када је талас запљуснуо посматраче објавила је ватрогасна служба Вентуре.

Власти округа Вентура затвориле су плаже, пристаништа и луке до 31. децембра.
Слични таласи у четвртак су поплавили плаже на калифорнијској обали, паркинге и улице, а у нижим подручјима издата су упозорења за евакуацију.
Метеоролошка служба саопштила је да је због снажних циклона изнад северних пацифичких вода таласи били од 3,6 до 5 метара, а да се у наредном периоду очекује да би они на појединим местима дуж калифорнијске обале могли да достигну висину и до 7,6 метара, због чега су могуће поплаве.
На Хавајима, који су ове недеље такође били погођени великим таласима, метеоролошка служба је упозорила пливаче на јаке струје и таласе висине од 5,5 до 6,7 метара.
Vanredno stanje u Severnoj Dakoti zbog ledene oluje, 20.000 ljudi bez struje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Осам повређених од великих таласа у Калифорнији, затворене плаже и луке (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.