TO ŠTO JE URADILA JE POTPUNO PRLJAVO! Eva Ras osudila Merimin postupak i stala u Lečićevu odbranu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 15:08

"TO ŠTO JE URADILA JE POTPUNO PRLJAVO!" Eva Ras osudila Merimin postupak i stala u Lečićevu odbranu!

"Pravda se ne traži preko novina."

Glumica Merima Isaković šokirala je javnost kad je progovorila o tome kako ju je navodno zlostavljao glumac Branislav Lečić kada je imala samo 18 godina.

Merima je do detalja opisala šta se i kako odigralo tog dana u Lečićevom stanu, dok se glumac po pitanju novih optužbi još uvek ne oglašava.

U njegovu odbranu stala je glumica Eva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ras, koja Merimin postupak naziva "prljavim".

- Nemam reči za ovu strašnu osudu! Potpuno mi je prljavo ovo što je uradila Merima. Da Srbije bude pravna država, koja će zbrinuti sve ove mlade dame. Sve ove stvari uznemiravaju čitavu javnost - rekla je Eva Ras.

Prema njenim rečima, sud bi trebao da dokaže da li je njen kolge Lečić kriv.

- Sad ćemo se sećati šta je sve bilo pre 40 godina. Ako ima dokaza za sve to, neka se ide u sud i on će rešiti sve. Pravda se ne traži preko novina, nego na sudu - zaključila je glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.