Srpska glumica izgovorila reči koje teraju suze na oči: Volela bih da me neko ubije

Izvor: B92, 09.Sep.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska glumica izgovorila reči koje teraju suze na oči: "Volela bih da me neko ubije"

Glumica Eva Ras u svojoj 76 godini kaže da priželjkuje da joj neko oduzme život.

Svako ko imalo poznaje njenu biografiju, zna na koje tragedije misli i koliko je život nije štedeo.

Sahranila je sve svoje - i supruga, Radomira Stevića Rasa, slikara, vlasnika pozorišta u kom je bila zvezda, i svoje jedino dete, ćerku Krunu Ras koja je preminula u 24. godini u Parizu.

„Ja bih volela da mene neko ubije na ulici pa da se završi komedija... Nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisam imala planove da imam 76 godina. Sve tragične konotacije u mom životu, ja odavno ne želim da budem živa, ali ja sam pobožna jevrejka i ne mogu da se obesim. Tako da bih bila zahvalna da me neki patološki tip sačeka i upuca”, izgovorila je za "Clip" slavna glumica ove teške reči.

Podsetimo, Eva je pre nekoliko meseci otkrila i zašto nije bila na sahrani Dragana Gage Nikolića. Njenu izjavu možete pogledati ovde.
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.