Eva Ras: Moja knjiga se neće dopasti Mitroviću

Izvor: S media, 24.Mar.2011, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Ras: Moja knjiga se neće dopasti Mitroviću

Naša legendarna glumica i iskusna spisateljica, učesnica u rijalitiju "Farma 3", odmah po izlasku sa imanja u Lisoviću rešila je da napiše knjigu o onome što se tamo zaista dešavalo. Odmah je smislila i koncept pisanja: tamo je bila 106 dana, za 106 dana će završiti i knjigu. Dakle, u realnom vremenu.

- Rijaliti šou je jedan jako težak posao sa dvadesetčetvoročasovnim radnim vremenom tokom 106 dana, što je užasno. Ali ne slažem se sa ovim današnjim mrsomu**ma da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je taj rijaliti nešto bezvredno. Tako su ranije govorili i za serije, kad su se pojavile ove velike, pričali su kako je samo pozorište prava umetnost, a serije su bezveze. A serije su danas, praktično, jedino što se gleda. I tako je sad sa ovim rijaliti šou programima, rekla je Eva Ras.

Poznati u ulozi modela! (FOTO)

Glumica je dodala da će knjiga prikazati i ono što gledaoci nisu mogli da vide na ekranima, ali i to da je nije pisala tendenciozno:

Udarila kriza i na folkere

- Imala sam ponudu od jednog izdavača da mi objavi ovu knjigu, ali da to bude isključivo pljuvanje po Pinku i Željku Mitroviću. Odbila sam taj ugovor jer ne mogu tako da pišem. To onda nije moja knjiga. Na kraju je ispalo da ja to jesam uradila, ali zaista iskreno. Željko Mitrović verovatno baš i neće voleti ovu knjigu, ali ona je moja.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVA RAS: MOJA KNJIGA O FARMI SE NEĆE SVIDETI MITROVIĆU!

Izvor: iYupi.com, 24.Mar.2011

Jedan od najkontroverznijih likova na Farmi 3, glumica Eva Ras koju prijatelji i poznanici nisu uspevali da prepoznaju u osobi na imanju u Lisoviću, završava novu knjigu o životu u rijalitiju Naša legendarna glumica, a sadas već i iskusna spisateljica, učesnica u rijalitiju "Farma 3", odmah...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.