AU, Eva Ras ponovo o svom metafizičkom ljubavnom KATANCU na intimnoj regiji: Više nije pristupačna nikome

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 19:57

AU, Eva Ras ponovo o svom metafizičkom ljubavnom KATANCU na intimnoj regiji: "Više nije pristupačna nikome"

Jedna od omiljenih glumica pojasnila svoju svoju izjavu od pre 13 godina.

Eva Ras, velika glumica, slikarka i književnica, spada u red najvoljenijih naših umetnica. Njena toplina, brojne uloge, boja glasa ali i izjave učinile su je prepoznatljivom svima.

Sada se na Jutjubu pojavio snimak na kome je Eva Ras još jednom rešila da objasni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta je značila njena izjava od pre 13 gdoine kada je izjavila da je stavila katanac na intimnu regiju.   

Podsetimo, glumica je neposredno nakon izlaska iz rijalitija Farma na konstataciju pojedinih rijaliti takmičara da njoj fali intimnih odnosa, odgovorila da je ona pre 40 godina stavila katanac i da je to više ne zanima.

Sada je nakon 13 godina rešila da dodatno pojasni šta je tačno mislila kada je rekla ovu kultnu izjavu.

- Ja sam imala 40 godina kada sam stavila katanac. Ja sam sa 40 godina bila s**sualno aktivna. A Kako sam stavila katanac? Udala sam se za Rasa, a moj mladalački promiskutet je odmah u braku nestao. Jer kad sam ja njega prvi put prevarila, on je bio u šoku. Odmah me je pitao o čemu se radi, zašto si imala potrebu da imaš druge? Tada sam mu rekla zašto se ljutiš? Pa ja sam tebe izabrala! Vratila sam se kući! Da li bi više voleo da nikad više nisam prošla kroz ova vrata, nego da sam kao u slučaju prethodna dva braka tražila razvod? On je tada rekao da sam u pravu i složio se sa mnom. Tada je počela naša prava ljubav, pravi bračni život - započela je Eva.

- Kad je Ras umro, shvatila sam da više nikad neću moći da nađem takvog muža kao što je bio on. Tada sam se setila Homera. Penelopa je 20 godina čekala Odiseja da se vrati na Itaku. Taj katanac ne postoji, ja sam ga sama sebi stavila. Moja stvar više nije pristupačna nikome. Ras je umro, ali ljubav nije umrla. Ljubav ne može da umre, ako je on umro. Sad posle 40 godina ja i dalje živim obasjana tom ljubavlju. To samo budala poput Vesne Vukelić Vendi može da me pita znači niste našli drugog partnera. Ne, nego nema drugog partnera posle Rasa - objasnila je Eva.    

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.