Zvone zvona svadbena: Nije uspela da sakrije OVO - Verenički prsten zasijao na ruci Katarine Živković

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 01:15

Zvone zvona svadbena: Nije uspela da sakrije OVO - Verenički prsten zasijao na ruci Katarine Živković

Nije uspela da sakrije očigledno.
Uprkos tome što je u poslednje vreme u žiži javnosti kod pripadnika medijske sile, Katarina Živković je odolela da se ne oglašava do sad, i da se večeras po prvi put pojavila kod Ognjena Amidžića u emisiji.
- Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u petom mesecu - rekla je Katarina, potvrdivši sumnje kojima se mediji bave u poslednje vreme.
Neminovno je da pevačica sija i blista, i mada se to može pripisati blagoslovenom stanju, vešto oko publike opazilo je nešto drugo, što može...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.