Zvone zvona SVADBENA - Udaje se Ana Ćurćić? Bivša zadrugarka ŠOKIRALA novom objavom,  svi bruje samo o ovome

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 08:45

Zvone zvona SVADBENA - Udaje se Ana Ćurćić? Bivša zadrugarka ŠOKIRALA novom objavom, svi bruje samo o ovome

Ćurčićeva iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

Bivša zadrugarka, Ana Ćurčić, juče je iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila svoje uspomene.

Naime, Ana je objavila fotografije koje su nastale pre mnogo godine, a na kojima je imala potpuno drugačiju boju kose i frizuru.

Ana je tada bila gošća na jednoj svadbi, gde je uhvatila bidermajer. Kao što je poznato, veruje se da će se devojka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uhvati bidermajer sledeća udati.

Nekada davno - napisala je Ana preko jedne fotografije.

Moj je - dopisala je preko sledeće.

Podsetimo, Ana je bila u jednom braku, u kom je dobila sina i ćerku, a zatim je uplovila u odnos sa Zvezdan Slavnić, koji joj je bio vanbračni partner. Nije poznato da li su ove fotografije nastale upravo pre njene veze sa Zvezdanom ili mnogo ranije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.