Zvezdice Granda: Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Nikolija u žiriju?

Izvor: Svet plus, 25.Jul.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdice Granda: Lepa Brena, Vesna Zmijanac i Nikolija u žiriju?

Od septembra na televiziji Prva sa emitovanjem počinje novi muzički šou pod nazivom Zvezdice Granda, u kome će mališani do 15 godina pokazati svoj talenat i konačno izaći iz senke svojih starijih kolega.

Zvezdice Granda novi je format koji bi po uzoru od na Zvezde Granda, trebalo da počne sa emitovanjem na jesen. Svi mališani uzrasta od 7 -15 godina dobiće šansu da se bore za pobednika, a najbolje će kao i do sada ocenjvati stručni žiri. Kako se spekuliše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prve koje bi se mogle naći na mestu sudija su Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović, objavio je juče pulsonline.rs, dok se trenutno po medijima provlači ime i Lepe Brene.

"Brena je najozbiljniji kandidat da bude predsednik žirija. Njoj se dopala ideja da ocenjuje decu i traži najbolje mlade pevače. Odluku o angažmanu doneće tek kad se vrati s odmora u Hrvatskoj, kad će sesti s Popovićem i dogovoriti se o svim detaljima", rekao je izvor za Kurir. Ko će biti u ulozi strogih sudija i davati sugestije mališanima, saznaćemo uskoro.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.