Zvezdan upao u Majine KANDŽE: GREBAĆE GA PO LICU I UNIŠTITI! Vreme je da postane ŽRTVA ŽENSKE SUJETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 16:48

Zvezdan upao u Majine KANDŽE: "GREBAĆE GA PO LICU I UNIŠTITI!" Vreme je da postane ŽRTVA ŽENSKE SUJETE

Iznela je svoje predviđenje!

Anina kuma Milena Kačavenda obratila se u Instagram lajvu svojim pratiocima i svašta iznela povodom jutrašnjih događaja na relaciji Anđela Đuričić - Maja Marinković - Zvezdan Slavnić.

Otkrila je šta će se sve to dešavati u budućnosti i kakav scenario nas očekuje u narednim nedeljama. Nimalo nije obećavajuć po Zvezdana.

Žao mi je jer ne želim da žene prolaze kroz takve stvari. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nju ostavio javno i nabio se u krevet sa anakondom (Majom Marinković). Anđela je doživela nervni slom i to je potpuno normalno. Svaka bi ga šutnula na njenom mestu. Nemoćna je, nema podršku i proći će golgotu. Odmah da kažem, Maja Marniković će poludeti i izgrebati ga, kad bude poludela. Napašće ga kad bude dobila prekid filma. Tada će se on vratiti Anđeli i tu vidimo da je rijaliti igrač i on zasigurno ulazi u "Zadrugu 7" - rekla je kuma.

A kako će se stavri zaista odvijati u naredenim danima, da li će Zvezdan sada postati žrtva žena, ostaje nam da to i ispratimo.

Detaljnije o jutrašnjoj drami pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.