Zvezdan se JAVNO PODSMEVA Anđeli: Đuričićeva izvrgnuta ruglu - Ove reči seku poput mača

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 10:39

Zvezdan se JAVNO PODSMEVA Anđeli: Đuričićeva izvrgnuta ruglu - Ove reči seku poput mača

Ima li mesta ovakvim komentarima?

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić se oglasio putem storija na društvenoj mreži Instagram, nakon što je u javnost isplivao snimak iz stana na Novom Beogradu, kad je Anđela Đuričić navodno upala u nekretninu, kako bi uzela svoje stvari.

Ono što je uspeo da uradi jeste i da je "bocne", odnosno ironično prokomentariše čitavu ovu situaciju.

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić se oglasila javno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na društvenoj mreži Instagram nakon što je u javnost isplivao sporni snimak njenog upada u stan Zvezdana Slavnića.

Njen stori koji je okačila na Instagramu je podelio Zvezdan uz, kao što smo naveli, pomalo podrugljivu rečenicu i ironičan muzički odabri.

- O bre, Anđo, zar si stvarno mislila da te baš toliko voli? OMG (O moj Bože) - dopisao je Slavnić i dodao pesmu "Kad prave ljubavi ginu", koju izvodi Leontina Vukomanović.

Kako će Anđela reagovati na ove provokacije i da li će uopšte, ostaje nam da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.