Zvezdan progovorio o ULASKU U ELITU: Slavnić otkrio da li je postigao dogovor sa čelnicima Pink produkcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 08:04

Zvezdan progovorio o ULASKU U "ELITU": Slavnić otkrio da li je postigao dogovor sa čelnicima Pink produkcije

Dugo se nagađalo o tome da li će postati učesnik rijalitija.

Diskvalifikovani učesnik šeste sezone "Zadruge", Zvezdan Slavnić, duže vreme nije u medijima i povukao se u ilegalu iako je konstantno jedna of glavnih tema.

Sada je rešio da nakon višemesečne pauze progovori o svim aktuelnom temama, a jedna od njih je, naravno, i povratak u rijaliti.

- Ne znam šta se dešava, mogu da kažem da kako je počeo rijaliti i Milena kako je krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jako da sam očekivao poziv. Iskreno, više ssam čuo priča da ću da uđem nego što sam imao kontakt sa nekim. Kada bih dobio poziv seo bih da porazgovaram, u ovom trenutku sam zadovoljan kako stojim - rekao je Zvezdan, pa nastavio:

- Verovatno bih bio onaj od prva dva meseca. Mislim da sam bio favorit i kasnije, bio bih jako pošteniji. Bez veze mi je da nekom ukazujem na evidnetne greške - zaključio je Slavnić.

Da li ćemo Zvezdana uskoro videti na vratima Bele kućem ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.