Zvezdan konačno javno pokazao svoju kraljicu - svi ljubitelji Zadruge dobro poznaju njeno ime

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:11

Zvezdan konačno javno pokazao svoju kraljicu - svi ljubitelji "Zadruge" dobro poznaju njeno ime

Jedan od omiljenih zadrugara iz "sezone 6" jasno pokazao ko je i šta je važno u njegovom životu.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Zvezdan Slavnić raznežio je pratioce na društvenoj mreži Instagram danas. Naime, on je danas podelio fotografiju sa svojom majkom Slavicom Slavnić, koju je uslikao na terasi kraj reke. Njeno ime dobro znaju ljubitelji rijalitija jer su svi sa velikom pažbnjom pratili njena oglašavanja.

- Kraljica - napisao je Zvezdan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preko objave i dodao emotikon srca, krune i zvezde.

Podsetimo, nedavno se Slavnić javno se obratio Ani Ćurčić, nekadašnjoj vanbračnoj supruzi, te joj poručio da više "ne uvlači njegovu porodicu u svoje lične ratove". Takođe, od Ane je zahtevao da mu dostavi dokumentaciju njegove majke, kako ne bi podneo tužbu protiv nje.

- Ovim putem želim da poručim dotičnoj gospođi Ćurčić da sve svoje lične ratove vodi mimo mene i da istog trenutka prekine da uvlači u celu svoju prljavu igru moju porodicu, a posebno moju majku - započeo je Slavnić, pa nastavio:

- Takođe joj poručujem da u što kraćem roku vrati svu moju i Slavičinu dokumentaciju, koju je NEZAKONITO ZADRŽALA i da prekine da iznosi njene lične podatke u javnost, jer ću u suprotnom povući drastične mere i obratiti se nadležnim institucijama. Biću primoran da dotičnu tužim za psihičko i fizičko maltretiranje, kao i za neplaćene račune domu za koji sam obezbedio novac, kao i to da je manipulacijom dotična otvorila firmu, na ime moje majke, gde je napravljen veliki minus za koji Slavica nije znala i zbog tog duga sada ne može da ostvari pravo na penziju, za šta i te kako imam dokaze.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.