Zvezdan Slavnić nakon spekulacija da ULAZI U ELITU uhvaćen: Kupuje automobil za OVU ženu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2023, 11:17

Zvezdan Slavnić nakon spekulacija da ULAZI U "ELITU" uhvaćen: Kupuje automobil za OVU ženu

Nakon medijske ilegale, jedan od glavnih lica prethodne sezone rijalitija uhvaćen je na nesvakidašnjoj lokaciji.

Kontroverzni rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić ostao je upamćen po skandaloznom ponašanju i vezi sa Anđelom Đuričić, kao i po turbulentnom odnosu sa Anom Ćurčić. Međutim, otkako se izašao iz "Zadruge 6", Slavnić se potpuno povukao iz javnosti.

Zvezdan se naime, retko kada oglašava za medije, a jedino je aktivan na društvenim mrežama, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Tik Toku gde drži lajvove i komunicira sa svojim pratiocima i fanovima.

Ekipa  Pinkovog "Paparaco lova" pratila je Zvezdana pre nekoliko dana, kada je krenuo ka jednom placu polovnih automobila iz zgrade u kojoj trenutno živi.

On je gledao automobil kako bi ga poklonio ćerki Sari kao novogodišnji poklon. Zvezdan je u više navrata isticao kako je za mezimicu izuzetno vezan.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić diskvalifikovan je prošle sezone u maju mesecu, zajedno sa svojom tadašnjom devojkom Anđelom Đuričić iz rijalitija Zadruga zbog nasilnog ponašanja i ostao dužan 50.000 evra.

Od završetka Zvezdanovog učešća u rijalitju prošlo je 6 meseci, a on po svemu sudeći i dalje nije pronašao posao, pa se mnogi pitaju od čega Slavnić danas živi.

Zvezdan redovno na svom profilu na Instagramu najavljuje mečeve na TikToku i očigledno je da sa ove platforme dobija prihode. Inače, bivši zadrugar često je kritikovan od strane javnosti da na pomenutoj mreži "prosi", a izgleda da on ne mari za komentare.

Međutim, na društvenim mrežama se nedavno pojavila glasina da će Zvezdan biti pojačanje u "Eliti", ali ne kao takmičar, već kao voditelj! Pošto potvrde povodom te informacije još uvek nema, jedino što nam preostaje je da čekamo i pratimo dešavanja u vezi velelepnog imanja u Šimanovcima.

Srbija Danas/Blic.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.